USB DRIVE 3.0 16GB STORE N GO V3 Black [49172]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Capacitate:16 GB
  • Rata de tranfer la citire (MB/s):40 MB/s
  • Rata de tranfer la scriere (MB/s):12 MB/s
  • Interfata:USB 3.0
  • Culoare:Negru
  • Alte caracteristici:Cu un mecanism de glisare-fixare
21 78 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: 49172

Având o interfaţă USB 3.0 pentru transfer de date SuperSpeed, stickul USB Store 'n' Go V3 este de până la 10 ori mai rapid decât USB 2.0*, accelerând astfel transferul şi salvarea fişierelor mai mari de orice tip.

Designul stickului USB V3 asigură, de asemenea, protejarea conectoarelor USB printr-un mecanism de glisare-fixare. Acesta se fixează în poziţia deschisă când folosiţi stickul, iar apoi se retrage şi se închide, protejând conectorul când nu este folosit.

Stickul este simplu şi uşor de utilizat, fiind suficient să îl conectaţi la orice port USB 3.0 (sau USB 2.0) pentru a putea începe să copiaţi foldere şi fişiere.

* Ţinând cont de viteza teoretică a magistralei USB 3.0. Vitezele reale depind de dimensiunea fişierelor şi de caracteristicile computerului.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine