SECURE DIGITAL CARD SDXC/UHS1 64GB CLASS 10 [44024]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Capacitate:64 GB
  • Clasa de viteza:10
  • Rata de tranfer la citire (MB/s):10
  • Rata de tranfer la scriere (MB/s):10
  • Altele:Acest pachet conţine, în medie, cu 90% mai puţin plastic decât ambalajele anterioare.
78 27 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: 44024

Cardul de memorie SDXC (SD cu capacitate extinsă) este conceput pentru lucrul cu volume mari de date la viteze ridicate şi oferă utilizatorilor stocare portabilă şi viteză de acces pentru camcordere sau camere digitale.

Cardurile SDXC pot gestiona volume de date semnificativ mai mari cu ajutorul a două progrese tehnologice. Sistemul de fişiere exFAT permite cardului SDXC să lucreze cu volume mari de date, iar interfţaa UHS-1 transferă filme, înregistrări video şi imagini la viteze ideale de până la 104 MB/s*

*Cardurile de memorie SDXC UHS-1 (magistrală de viteză ultra-înaltă 1) pot atinge vitezele maxime numai când sunt conectate la un dispozitiv UHS-1. Pentru dispozitivele fără interfaţa UHS-1, viteza de transfer minimă garantată pentru clasa 10 va fi de 10 MB/s.

 Cardurile de memorie SDXC de la Verbatim pot fi utilizate numai la produse gazdă SDXC dotate cu cea mai recentă tehnologie SDXC. Utilizatorii de PC sau laptop trebuie să descarce de la Microsoft Download Centre un driver compatibil cu SDXC pentru slotul SD. Compatibil cu Windows XP începând cu SP2 şi Windows Vista începând cu SP1.

Sigla SDXC este o marcă comercială.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine