TABLA STICLA CU TREPIED PENTRU BIROU GRI ANTRACIT COSY LEITZ [LZ52690089]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
219 47 lei
tva inclus
Adauga in cos

Disponibilitate: in limita stocului

Cod produs: LZ52690089

Tabla pentru birou, din sticla, ideala pentru a lua notite sau pentru a posta mesaje si mementouri. Proiectat pentru a se potrivi intre tastatura si monitor, astfel incat sa fie intotdeauna gata de utilizare. Scrieti sau lipiti-va notitele direct pe suprafata tablei din sticla. Suprafata este realizata din sticla securizata cu stergere usoara si o rezistenta ridicata la petele de cerneala, urmele de pix, zgarieturile si loviturile. Designul fara rame maximizeaza spatiul de scris. Suport pentru marker integrat, pentru depozitarea unui marker si a unui burete. Mini marker cu radiera incorporata pe capac inclus. Necesita curatare ocazionala pentru a se asigura ca suprafata tablei ramane intacta. Ambalaj fara plastic. Gama Cosy de la Leitz combina confortul stilului de acasa cu calitatea premium pentru a crea un mediu de lucru pozitiv si productiv.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine